Het nieuw chirojaar staat voor de deur

Het nieuw chirojaar staat voor de deur

Allerliefste mama’s, papa’s en chiroietjes,
Op zondag 24 september om stipt 14u geven wij officieel het startschot voor het nieuwe chirojaar. Deze ooh zo leuke en spannende dag wordt natuurlijk voor af gegaan door de 4e editie van onze Spaanse Avond. Hier kunnen jullie genieten van onze heerlijke ZELFGEMAAKTE tapa’s, paella en cocktails, de kampfoto’s anno 2017 komen bezichtigen en natuurlijk je komen inschrijven. Als je er zaterdag 9 september jammer genoeg niet kan bij zijn, kan je je ook nog steeds inschrijven via de link die je hier op onze website – onder inschrijven – vindt.
Verder is het ook handig om te weten dat op onze Facebook pagina – Chiro Iserna – en hier op onze website geregeld nieuwtjes, weetjes, uitstappen, berichtjes van de leiding naar de ouders toe… worden gepost, dus check ze beiden maar geregeld!
Verder hopen wij jullie allemaal zo snel mogelijk te zien!
Groetjes,
De leidingsploeg van wel liefst – ja, echt waar – 24 man

Wat moet je dus zeker onthouden:

  • Zaterdag 9 september Spaanse Avond
  • Zondag 24 september Startdag
  • Website en facebook chiro geregeld checken
  • Het komende chirojaar wordt een knaller!

20989090_1293578004104842_87843148621894530_o


Comments are closed.