Alternatief tegen de verveling :)

Alternatief tegen de verveling :)

Beste ouders en kinderen,

Aangezien het de komende drie weken geen chiro is, voorzien we een alternatief om de chiro een beetje naar je eigen huis te brengen.

Zondag 15 maart

Surf allemaal naar de facebookpagina “de online jeugdbeweging” hier komen om 14u telkens leuke (chiro) opdrachten en spelletjes op! Ideaal om je een hele zondag niet te vervelen!

Zondag 22 maart

Op onze Facebookpagina posten we om 14u voor elke groep een opdracht. Als je de opdracht volbracht hebt, post je een foto als bewijs in de reacties op de Facebookpost. De oudere groepen kunnen hun eigen account gebruiken. De jongere groepen zullen beroep moeten doen op het Facebookaccount van ouders, tantes, nonkels, zussen of broers (vergeet wel je naam en groep dan niet bij de foto te zetten). De groep die zijn opdracht het best uitvoert, is gewonnen en krijgt een verrassing bij de eerstvolgende chiro.

Zondag 29 maart

Chiro betekent zorgen voor elkaar. In het rusthuis mag er voorlopig geen bezoek binnen. Om de oudere mensen toch een glimlach te bezorgen, roepen we iedereen op om een kaartje te maken voor de bewoners van het rusthuis. Drop je kaartje/knutselwerkje/brief voor 17u in de brievenbus (groeneweg 138 in Overijse) en wij brengen ze in een groot verrassingspakket naar het rusthuis.

Hopelijk slaat de verveling niet toe!

Groetjes,
De leiding!


Comments are closed.