Chiro Iserna GEEFT ballen!

Chiro Iserna GEEFT ballen!

Beste ouders, chiroietjes en sympathisanten,

Het is alweer september! Dit betekent dat het binnenkort tijd is voor ons jaarlijks eetfestijn, deze keer met een twist! Wij hebben dit jaar gekozen voor een take away/levering aan huis editie. Deze vindt plaats het weekend van 26 en 27 september. Via het bestelformulier kan u een keuze maken uit ons heerlijk menu. Onze kookouders gaan weer het beste in zichzelf naar boven halen om er wederom een topper van te maken! U kan ten laatste tot 20/09 bestellen. U kan ervoor kiezen om de bestelling zelf op te halen aan de chiro of thuis te laten leveren (leveringskost: 3 euro). Betalen kan ter plekke cash of via payconic. Afhalen kan op 26 september van 17u-21u en 27 september van 11u-17u30.

Bestellen kan via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgDdPPTAw9k-MFG1GX1WiSL8Wti82MEkqZXWFQKVEGLKFbEQ/viewform

Voor meer informatie kan u ook terecht op ons facebookevenement: https://www.facebook.com/events/646390156259604

Kusjes,

De leingsploeg en kookouders

 

 


Comments are closed.