Startdag

Startdag

Dag iedereen,

Morgen is het zover, startdag!

Zoals eerder vermeld starten we in code geel wat heel wat extra regels en praktische zaken met zich meebrengt. Gelieve deze regels al eens te overlopen met uw kind(eren) zodat het morgen goed kan verlopen.

– We spreken af zoals gewoonlijk om 14u aan de kerk, bubbel 1 links van de kerk, bubbel 2 voor de kerk en bubbel 3 rechts van de kerk. (Zie foto)

– Als de leiding 1 maal fluit, mag bubbel 1 naar boven gaan. Als de leiding 2 maal fluit mag bubbel 2 naar boven gaan en als de leiding 3 maal fluit mag bubbel 3 naar boven gaan. Zo voorkomen we bubbelmenging.

– Als uw kind 12+ is moet hij/zij een mondmasker dragen. Dit mag uit wanneer ze in hun eigen bubbel zijn. Als zij naar het toilet gaan of door het chirogebouw lopen moeten zij steeds hun mondmasker aandoen.

– Wij hebben de chiro en het terrein onderverdeeld in bubbels zodat het voor de kinderen duidelijk gaat worden waar ze mogen spelen en waar niet.

 

Moesten er nog vragen of opmerkingen zijn, aarzel zeker niet om mij te contacteren.

Tot morgen!

 


Comments are closed.