CORONA UPDATE

CORONA UPDATE

Hallo allemaal,

In kader van de verstrengingen van de maatregelen rond de verspreiding van het corona-virus, zijn er ook wat zaken veranderd binnen het jeugdwerk! 
Goed nieuws, we mogen voor al onze leden de activiteiten verder zetten! Dat vinden wij uiteraard het belangrijkste! Hieronder vinden jullie een kort overzicht van de genomen maatregelen. Wij vragen jullie om deze met jullie zoon of dochter samen te overlopen. 

  • We gaan terug over naar maximaal buitenspelen! Het wordt ondertussen wat frisser, dus een extra warm laagje is zeker geen slecht idee!
  • Indien er toch binnen wordt gespeeld, dient iedereen vanaf 10 jaar een mondmasker te dragen (mag afgezet worden om te eten, drinken of bij intensieve beweging). Wij vragen dan ook om steeds een mondmasker mee te geven aan uw zoon of dochter. 
  • Wij zorgen ervoor dat de binnenruimtes goed worden verlucht en dat de handen steeds gewassen of ontsmet kunnen worden. 
  • Iedereen neemt een eigen drinkbus mee. 
  • Is jouw zoon of dochter ziek of is hij/zij in contact geweest met iemand die ziek is, dan vragen wij om niet naar de Chiro te komen!
  • Wij houden vanaf nu opnieuw aanwezigheden bij. Zo kunnen wij indien nodig ook de juiste namen doorgeven aan contact tracing. Is jouw zoon of dochter dus besmet, breng ons dan zo snel mogelijk op de hoogte! 

Op deze manier hopen wij zolang mogelijk onze activiteiten te kunnen voortzetten!
 
Moesten er vragen of onduidelijkheden zijn, aarzel zeker niet om ons te contacteren. Dit kan zowel telefonisch als via mail. 


Comments are closed.