Kampinschrijvingen

Kampinschrijvingen

Beste ouders,

Gisteren is ons door de overheid bevestigd dat we op kamp mogen gaan, joepieeeee!!! Hoe het allemaal in zijn werk zal gaan weten we nog niet maar wij hopen op snel wat meer info! Door dit goede nieuws kunnen onze kampinschrijvingen van start gaan. Zoals jaarlijks gaat ons kamp door van 21-31 juli.

In bijlage vindt u het definitief inschrijvingsformulier voor ons kamp. Moest u meerdere kinderen hebben dan dient u het formulier meerdere keren in te vullen, dit per kind. Gelieve uw kind in te schrijven ten laatste tegen vrijdag 1 juni ! (En hierbij moet de betaling ook gebeurd zijn tegen 1 juni.)

De inschrijving is pas helemaal volledig als u het kampbedrag op onze rekening (BE77 7341 5711 4242) hebt gestort: voor het eerste kind bedraagt dit 150 euro, voor het tweede kind 140 euro en voor het derde kind 135 euro

Inschrijving Chirokamp 2021 – Google Formulieren

Door deze coronapandemie is er wat veranderd in het mentaal welzijn van de jongeren. Ook wij hebben dit opgemerkt binnen onze chiro. Hierdoor vragen wij om heel zorgvuldig het inschrijvingsformulier in te vullen met alle info over uw kind. Hoe meer info we krijgen, hoe beter wij  kunnen reageren in bepaalde situaties en hoe beter wij de situaties kunnen inschatten. Wij hebben ons gedurende het chirojaar al ingezet ivm het mentaal welzijn. Dit door medewerking aan het project Samen Stralen en infoavonden van het JAC bij te wonen. Dit omdat wij ons oprecht zorgen maken over het mentaal welzijn van onze kinderen en wij hier actiever willen op inspelen. Indien uw kind het moeilijk heeft/ een probleem heeft (bedwateren, nachtmerries, moeilijkheden met eten, autisme, ADHD, slaapwandelen, luizen,…) gelieve ons dit dan duidelijk mee te geven voor kamp. Als er liever een vertrouwenspersoon gekozen wordt uit de leidingsploeg mag dit ook. Dit kan dan een persoon zijn waarbij uw kind steeds terecht kan en eerlijk kan zijn over haar/zijn gedrag. We hopen dat iedereen grondig het formulier invult of mij eventueel een mailtje stuurt. Indien gewenst kan er ook een gesprek plaatsvinden om hierover te praten en ons zo goed mogelijk in te lichten over de situatie.

Als er nog vragen of opmerkingen zijn, aarzel niet om Rozelien te contacteren.

 

 


Comments are closed.