Kasactie Tito’s: Zwerfvuil rapen

Kasactie Tito’s: Zwerfvuil rapen

Beste Chiroleden, Overijsenaars en buurtbewoners,

Vinden jullie ook dat er de laatste tijd steeds meer en meer zwerfvuil rondslingert op straat?! Wij van de Chiro alvast wel en daar willen we iets aan doen! Daarom zullen we samen met de leden van de Tito’s zwerfvuil opruimen om zo onze gemeente terug spik en span te krijgen.
Door corona is het zeer moeilijk om een kasactie te doen door alle hygiëne- en corona-maatregelen. Daarom wouden we dit jaar graag iets terug doen voor de natuur. Op 2 mei zullen de leden van de Tito’s door heel Eizer zwerfvuil verzamelen. We zouden hierbij om een kleine bijdrage vragen zodat de kinderen voor hun hard werk beloond worden tijdens kamp en de zondagen die nog komen.
De vrije bijdrage kan gestort worden op volgend rekening nummer met volgende beschrijving:
Rekeningnummer: BE77 7341 5711 4242
Beschrijving: zwerfvuilactie titos
In overleg met de gemeente zullen we het nodige materiaal krijgen als knijpers en stevige vuilniszakken zodat alles hygiënisch en vlot verloopt.
Hopelijk helpen jullie ons en de natuur om alles weer mooi en proper te krijgen!
Dikke kusjes,
van de leiding, Cédric, Thea & Jolien en alle kids van de Tito’s!

Comments are closed.