CHIRO VIERING

CHIRO VIERING

Hallo allemaal,

Zoals jullie ondertussen al weten is het deze zaterdag (4 december) onze jaarlijkse Chiro viering. Hier staan we even stil bij wat we echt belangrijk vinden binnen onze Chiro! De laatste jaren merken we dat er steeds minder kinderen komen en dat vinden wij als leiding ontzettend jammer! We hebben de afgelopen weken flink de liedjes geoefend en wij hopen ten zeerste zo veel mogelijk kindjes te kunnen ontvangen! Jong en oud! Voor alle aanwezigen voorzien we ook een gepaste verrassing

Enkele praktische zaken:

  • We verwachten jullie om 19u in de kerk van Eizer
  • Iedereen doet zijn volledig uniform aan
  • We raden aan dat iedereen een mondmasker draagt, maar het is slechts verplicht vanaf 10 jaar

Naar jaarlijkse gewoonte verkopen we ook vers gebak en warme drankjes ten voordele van het goede doel! Met de feestdagen in het vooruitzicht besloten we dit jaar de opbrengst te schenken aan slachtoffers van de overstromingen. Zo hopen we de vele getroffen families toch een hart onder de riem te steken!

Deze plannen zijn jammer genoeg onder voorbehoud. Er liggen ondertussen al nieuwe maatregelen op tafel en deze keer voelen ook wij de bui hangen. We houden jullie alvast op de hoogte van eventuele wijzigingen


Comments are closed.