BESTE WENSEN

BESTE WENSEN

Liefste mama’s, papa’s en onze trouwe Chiro-vriendjes,

Met de feestdagen in het vooruitzicht kruipt ondertussen iedereen van de leidingsploeg achter zijn boeken. Jammer genoeg nemen we dus even afstand van onze geliefde zondagnamiddagen spel en plezier! De leiding heeft de handen in elkaar geslagen om toch zo veel mogelijk alternatieve activiteiten voor jullie te voorzien! 

Vanaf 26 december t.e.m. 30 januari zal er iedere zondag om 14u een opdracht gedeeld worden (via mail en facebook)! Je kan met heel het gezin deelnemen. Per voltooide opdracht krijgt jouw team punten. Naast toffe activiteiten en wat afwisseling met het TV-scherm is er een prijs voorzien voor de beste deelnemers! Meedoen is de boodschap dus! 

Het weekend van 26 december2 en 9 januari zal er GEEN Chiro zijn. Op vrijdag 14 januari heeft enkel de Speelclub Chiro van 17u-19u. De andere groepen starten het weekend nadien opnieuw op! Hier alvast een overzichtje! De exacte uren zullen per groep gecommuniceerd worden. 

  • Vrijdagavond (21/01): Speelclub, Blubbers en Rakwi’s 
  • Zaterdagavond (22/01): Tito’s en Keti’s

Tot slot willen we in naam van heel de leidingsploeg iedereen een zalig kerstfeest toewensen en klinken we gezamenlijk op een veiligspeels en bruisend 2022


Comments are closed.